Roell

About me

Even voorstellen,

Mijn naam is Roëll Wahle, 22 jaar oud en geboren in het dorpje Noorden, net onder de rook van Amsterdam. Tijdens mijn studie Grafisch Vormgeving op het Grafisch Lyceum Utrecht heb ik stage gelopen bij Accent Design Mijdrecht en Coz Marketing te Amsterdam. Nadat ik in 2014 Cum Laude mijn diploma heb behaald, ben ik teruggekeerd bij Coz. Tijdens de periode bij Coz heb ik voor verschillende grote opdrachtgevers gewerkt zoals onder andere ABN AMRO x KPN Bootcamp, Heineken International, Liberty Global, Achmea en Van Hessen.

Ik vind het prettig om in teamverband te werken en laat me graag door mijn overige teamleden inspireren. Het werken in een team zorgt ervoor dat ik altijd kan bijleren en doorgroeien in het vak. Ik ben leergierig, pik dingen snel op en probeer altijd het beste resultaat te behalen.

Nieuwe ideeën haal ik uit de meest uiteenlopende dingen. Het snowboardwereldje met zijn bijbehorende stijl en filosofie vind ik tof, maar bijvoorbeeld de sfeer en aankleding van festivals die ik graag bezoek zijn voor mij ook een bron van inspiratie.

Hoewel Indesign en Illustrator mij alles behalve dan onbekend zijn, ligt mijn grote passie toch bij Photoshop. Het creëren van een niet bestaande scène of wereld vind ik te gek. Het bekijken van films waarbij je je als kijker kunt verplaatsen in de plek van de hoofdpersoon is dan ook iets wat ik graag doe.

Wil je wat meer over me weten of meer geselecteerd werk van me zien, neem dan contact met me op onder het kopje Contact.

Roëll